Fjellmat sin nettbutikk er eit initiativ frå Ostebygda SA og vil om kort tid samle fleire produsenter i ein og samme nettbutikk. No i starten vil det være pakker frå dei ulike produsentene i Ostebygda som er synleg og til salgs. Nettbutikken skal utviklast til å bli ein moderne og enkel nettbutikk, der me også satser på heimlevering og ulike stader for henting. Det vil etter kvart bli mogleg å kjøpe enkelte oster, stykkvis. Det er også mulig å sende større bestillinger for bedrifter eller andre til
Ostebygda SA setter pris på alle type tilbakemeldinger frå deg som brukar nettbutikken.

Hentestader

Hol Ysteri

Hol Ysteri og Lokalmatbutikk er sjølve navet i Ostebygda. Denne lokalmatbutikken vil fungere som utleveringsstad for alle som velger å hente varene sine på avtalt tid. I denne butikken finnes det også mange andre varer, som me etter kvart vil kunne inkludere i netthandelen vår.

Bondens utlevering og REKO

I forbindelse med at dei ulike produsentene i Ostebygda kjem til å delta på både Bondens utlevering og REKO på ulike steder, vil det være mulig å kjøpe og betale varene du ønsker her, og hente ut på avtalt tid og sted i forbindelse med både Bondens utlevering og REKO. Det vil legges ut aktuelt sted og dato for dei ulike arrangementa.